Sveriges gladaste man




Ålderstigen pappa med två glada och vilda ungar. Två små liv som håller "gubben" i trim dygnet runt. Här bloggas det friskt och allt mellan himmel och jord. Välkommen in och ta en titt...



Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Rocky  2011-04-18 05:29:51
Kudos! What a neat way of thiknnig about it.


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-06-30 - Har nyss beklagat mig över att jag glömmer mina..
Jag måste granska mig själv i spegeln. Det är skit med gubben. Det som var en stor del av mitt liv som glad pensionist där bloggandet ingick som ett slags elexir det har börjar tyna bort. Det gillar..

2018-05-08 - Måste bara titta in och kolla...
Hej alla mina gamla följare. Vet att flera av er har hängt med mig ner till solen i Torrevieja, Spanien. Det glädjer mig väldigt mycket. Samtidigt är jag lite depp på mig själv som låter "Sveriges..

2017-10-09 - Å herre je!
Har nästan glömt bort hur man skriver in och lägger in bilder på den här bloggen. Svagt då den varit huvudblog ända sedan starten för flera flera år sedan. Nu cirkulerar det mesta av mitt liv på..

2017-05-17 - Fy fan vad jag blev glad idag!
Min lilla modell Åse från mörkaste Småland damp plötsligt ner i min digitala brevlåda.- Vacker som satan, ännu mer ärtig än på den tiden då vi bråkade med varandra, en son på 12 år har gjort susen en..

2017-03-27 - Kalla vindar fortsätter svepa in över Torrevieja..
Här ni framtidens svensk! Han och hon tittar förskrämda ut ur sina små hål och frågar om lov att gå ut och handla lite Halalkött, eller kanske en kyckling, eller varför inte en kamelbiff? Svenska..

2017-03-06 - Holmalunds IF och CD Montesinos? Vad har de..


2017-03-05 - Stavbrott för Kalla, var fanns ledarna?
En morgon utanför ytterdörren på Calle Los Galgos 208Det var Charlotte som skulle fixa en medalj till åt svenska folket. Hon åker ju inte för sig själv utan för oss alla andra som inte ens kan stå på..

2017-03-03 - Sverige och VM på skidor i Lahti - vilken pärs!
Silver-Sara satte ribban och hela Sverige och halva Spanien gick i vågor. Tant Charlotte fortsatte och den inplockade junioren Ebba Andersson hon klev fram och lade upp ribban en nivå till. Fru..

2017-03-03 - Deyt är nästan så att jag skäms ihjäl!
Vackra berg i La Murada ger lite hemlandskänsla när man tänker på Dundret i GällivareInte sedan juli förra året har jag varit här inne och skrivit och ändå hänger mina trogna följare med. Dey är..

2016-07-20 - Pelikanerna anländer till Torrevieja!
Detta är en typisk bild av ett par som berättar för sina vänner där hemma att de har seglat på medelhavet hela semestern. Så fan heller, de har legat stilla inne i hamnen för ingen av dem kan segla..



Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 69 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

(c) 2024 Pappabloggar.se | Mammabloggar.se