EN PAPPAS VARDAG
Jag tänkte att du ska få följa min vardag som pappa, vilket i stort sett är hela mitt liv. De första veckorna kommer jag mest göra tillbakablickar på hur allting startade, hur jag blev pappa. Hur graviditeten upplevdes från min synvinkel men även för min fru Sharon, eventuella förberedelser, förlossningen och första tiden med min dotter. När jag kommit ikapp med det förflutna får du följa mig i nutid och verkligen komma in i min vardag. Ska även försöka ge dig tips & råd på sånt som jag lärt mig under tiden. Glöm inte att allt jag skriver varken är rätt eller fel utan jag berättar bara hur jag upplevt och upplever min vardag som pappa.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (76 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-07-06 - Pimp it up


2017-08-10 - Dags att sälja!
Flytten till nya huset i Bålsta är inte långt borta och idag ska vi dit för att kolla lite hur det går med bygget. Innan vi kan flytta dit behöver vi först sälja vårt älskade radhus som vi varit med..

2017-07-23 - (saknar titel)
Har nu varit föräldraledig i fem veckor och mött många känslor och tankar. Jag är trött, sliten, skadad, irriterad och lyckligast i hela världen! Att vara föräldraledig med två barn är helt klart..

2017-03-05 - Pyssel med nya huset
Min paus från bloggen är inte helt slut än men kan inte hålla mig från att lägga upp lite bilder från ett moodboard som jag och Sharon påbörjat för nya huset som vi ska flytta till i november. Av det..

2016-12-27 - Jag behöver ta en paus
Jag hoppas ni haft en riktigt bra jul! Som ni märkt har jag inte skrivit på bloggen på ett riktigt bra tag och det beror på en massor av orsaker. Nytt jobb, fullt upp med familjen men framförallt har..

2016-11-20 - Helgerna
Första jobbveckan är klar och imorgon börjar nästa igen. Ser fram emot en ny vecka med massor av nytt att lära sig. Hoppas dock att jag kan acceptera lite bättre att jag inte hänger med på allt snack..

2016-11-16 - Hur man sänker självförtroendet
Förra torsdagen slutade jag på IKEA och har nu varit på mitt nya arbete i två dagar. Min hjärna är fullproppad med information och det är mycket som inte går in men jag får inte heller glömma att..

2016-11-09 - Överraskningarnas dag


2016-11-08 - Sura & glada miner
Att vara småbarnsförälder är tungt, det är ett faktum och jag och Sharon har varit ganska korta i tonen mot varandra de senaste dagarna. Det är väldigt ovanligt när det gäller oss, då vi typ aldrig..

2016-10-31 - En bättre söndag
Igår hälsade vi på våra vänner, Anna, Hugo och Leia i Gamla Råsunda och tog en dag ute i det fina vädret. Blev allt från parklek, picknick på Golfängarna och barnvagnspromenad runt Råstasjön och..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 69 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

(c) 2024 Pappabloggar.se | Mammabloggar.se