Bandypappan
Hej, Jag heter André Dahlgren Melin och är pappa till Ella 2 år och nybliven bloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som Allsvensk bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Jag är en målmedveten person som aldrig tar något eller någon för givet. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (35 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-06-24 - En dag i solen
Oj vilka underbara sommardagar vi får uppleva just nu. Termometern stiger över 30 grader och man ser inte ett moln så långt ögat kan nå. Man kan ju bara hoppas att det blir en sommar som 2018 igen...

2020-06-22 - Blickar framåt
Det var inte igår som man skrev några rader här, men det kommer det bli ändring på. Efter mycket krångel fram och tillbaka med Försäkringskassan så tror jag nu att allt är löst och jag kan pusta ut..

2018-08-21 - Liten blir stor
Efter en lugn morgon här hemma i soffan med mitt kaffe i högsta hugg, så är det dags att ta tag i dagen och dess utmaningar. Men först så tänkte jag berätta lite om gårdagen då Ella gjorde sin första..

2018-08-09 - En månad av nya möjligheter
Augusti är kommen och den hektiska månaden har börjat. Det är slutet på semestern för många och arbetet drar igång, men för min del så njuter jag av de sista två veckorna av ledighet. Den 20:e denna..

2018-07-05 - En blandad röra
Efter ett långt uppehåll så är jag nu äntligen tillbaka och kan underhålla er med mitt liv igen. Anledningen till uppehållet har att göra med att jag har haft så himla mycket i huvudet och mitt mående..

2018-01-23 - Framtiden ser ljus ut
Då var barnveckan äntligen igång igen, så bus och stoj har stått högst upp på listan. Men först och främst igår så var det dags för möte tillsammans med Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och min..

2018-01-18 - Nytt år med nya möjligheter
Då får vi ta och välkomna det nya året och förhoppningsvis se fram emot lite mer positivitet i vardagen. Förra veckan så hade jag ett efterlängtat möte hos psykiatriska mottagningen för att för en..

2017-12-18 - High on life
Det är väldigt konstigt hur mycket hjärnan styr ens mående. Till och med väldigt läskigt med tanke på hur den kan påverka en människa så mycket. Lördagen var verkligen en dag att inte lägga på minnet,..

2017-12-12 - Tro, hopp och en gnutta självmordstankar
Det blir inte att jag orkar ta mig in här så ofta nu för tiden då hjärnan inte alls är återställd och jag har ramlat tillbaka på ruta ett igen. Allt började med att jag var på väg tillbaka, allt..

2017-10-17 - Att intala sig själv till att klara saker
Efter någon vecka av nästan allt för mycket att göra så kan jag äntligen slappna av i soffan och skriva av mig lite grann igen. Just nu har jag hamnat mitt emellan jobb och arbetssökande samtidigt som..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 69 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

(c) 2024 Pappabloggar.se | Mammabloggar.se