varförgråterpappa
En blogg där jag dryfta allt från glädjestunder till frustrationsmoment och allt annat som hör småbarnsåren till. Timlånga fajter om russin, humörsvängningar varannan sekund och hur man avgiftar en två-åring från ett iPad-beroende som startades efter en några minuter lång användning. Jag är pappa, det är mitt jobb att hjälpa mina barn att vara lyckliga.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


8 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-05-01 - Spindelmannen - veckohandlingen blev en smula..
Lika bra att börja med en förklaring till denna dräkt. Egentligen inget som jag hade köpt eller ens lagt min röst på i hemmet att köpa. Dock så finns det ju släktingar som kommer med det ena och andra..

2014-04-10 - Det blev en flicka!
För lite drygt en vecka sedan föddes äntligen barn nummer två. Som rubriken säger en flicka, så nu har man en av varje! Förlossningen gick bra men kräver nog ett eget inlägg att skriva om.Jämfört med..

2014-03-26 - Ingen bebis i sikte
Då lilleman valde att ankomma världen en vecka för tidigt, trodde vi att även denna knodd skulle välja samma väg. Men bebisen verkar ha det alldeles för bra där inne i magen. Tänker mest på min sambo..

2014-03-19 - Svettigare än ett träningspass
Till följd av att sambon är höggravid och inte ens längre känner för att springa i affärer, fick jag och lilleman ett uppdrag. Nu när han börjat förskolan på nytt, saknas det så klart lite ytterkläder..

2014-03-18 - Leksaker för stora och små
Idag kom ett efterlängtat paket från Jollyroom. Man kan säga som så att jag inte fort nog kunde ta mig hem. Förutom diverse filtar, och annat förhållandevis ointressant som min sambo klickat hem,..

2014-03-17 - Vad sägs om en fika?
Vem har någonsin tackat nej till ett sådant erbjudande? Jag älskar socker och då främst i form av choklad, min sambo älskar att baka och vår son är inte långt från att titulera sig fikaentusiast han..

2014-03-16 - Ännu en helg borta med vinden
Svårt att förstå hur fort en helg går. Helgen har minst sagt varit intensiv med mycket besök. Hemmet har varit fullt hela dagen med släkt och vänner om vartannat. Undrar om besöken aldrig tröttnar på..

2014-03-16 - Bloggen är född
Jag börjar med en kort presentation av mig, personen som i huvudsak kommer att skriva på denna blogg. I bilvärlden hade jag nästan varit veteran och därmed skattebefriad, alltså en 80-talist. Har ett..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 69 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

Överlevnad
Produkter och information om överlevnad. Allt från yxor till torka frukt.

Shaver.se
Hos Shaver hittar du allt som har med rakning att göra: rakhyvlar, rakblad och rakvård.

(c) 2021 Pappabloggar.se | iPhone-fodral | Mammabloggar.se