Supermasen goes Kenya
Under sju månader kommer jag att spendera min pappaledighet tillsammans med min dotter Edda och min flickvän Camilla i Iten. Iten ligger vid en brant med utsikt över Great Rift Valley, som internationellt brukar benämnas världens främsta tillverkare av elit medel- och långdistanslöpareSätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-05-16 - Köp något fint och hjälp oss bygga ett musikhus i..
Efter att vi var tvungna att ställa in vårt besök på Hornstullsmarknad i helgen. Öppnar vi istället nu en liten shoppen på nätet. Varorna är inhandlade lokalt på Masaimarknaden i Eldoret och på Imani..

2016-05-12 - Nu startar vi Shoe4africa Sweden
Det nu gått tre veckor sedan vi lämnade Kenya för att resa hem till Sverige. Den första tiden har vi spenderat med vänner och familj för att berätta om vårt äventyr, men det är svårt att sätta ord på..

2016-04-20 - Avskedsfest för vår kenyanska vänner
I oktober lämnade vi ett höstrusket Sverige för att åka till Kenya. Vi visste inte då vad vi hade gett oss in på. Nu sex månader senare vet vi att det var det bästa beslut vi har fattat. Kombinationen..

2016-04-13 - Besök hos döva Faith
Sen februari har vi regelbundet besökt fantastiska Faith på dövskolan i Iten. Vid det senaste besöket var det dags för henna att åka hem för lov och vi fick då möjligheten att träffa hennes mamma..

2016-03-28 - Kenyanskt gym
Vatten försörjningen är inte alltid så stabil och igår tog vattnet slut. Torkan tillsammans med problem försörjningen från det kommunala vattnet gjorde att vi var tvungna att använda pumpen på gården...

2016-03-25 - Svenskt påskfirande på Iten Deaf School
Varje gång jag och Camilla får besök av vänner från Sverige får vi en möjlighet att återupptäcka vårt underbara Kenya, genom våra gästers ögon. Denna gång var det Ebba och Grytan som inför sin resa..

2016-03-23 - Edda ska bli storasyster
Från tre blir vi fyra i familjen Frick/Johansson i slutet av Augusti ska Edda bli den bästa storasyrran!..

2016-03-08 - Ettårskalas för Eddas Kompis Amanda
I helgen fyllde Eddas kompis Amanda ett år och det var ett stort kalas. Som svenskar kände vi oss lite stressade när vi kom 25 minuter efter utsatt tid. Men efter att nu ha varit här i snart 5 månader..

2016-03-03 - Fyra månader av magisk löpning i Iten
..

2016-02-25 - Mama Kibets dövskola
Vår hyresvärd Mama Kibet har de senaste 30 åren jobbat som lärare i byn och sedan 2002 jobbar hon på dövskolan i Iten. Skolan startade 1998 och har totalt ca 75 elever. När vi sitter ner och pratar..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 69 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

(c) 2024 Pappabloggar.se | Mammabloggar.se