Suit and Tie dad
En blivande pappa och en 30-årig åsiktsmaskin. Har en åsikt om allt och alla och tvekar inte att trampa på några mammatår.

Dessutom alltid klädd i kostym!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-10-12 - Familjefar
Under en längre tid nu har jag inte skrivit något. Inte för att det inte funnits något att berätta. Snarare tvärtom. Det händer saker hela tiden som man bara vill skrika ut, men känslan har inte..

2015-09-08 - Kräftskiva
Blev bjudna på kräftskiva hos grannen. Ska man vara noga och riktigt så bjöd vi in oss själva, eller vi och vi, min sambo bjöd in oss helt ogenerat och iskallt för att hon är besatt av kräftor.På..

2015-09-08 - Shades
Kan faktiskt inte hålla mig utan måste skriva av mig lite angående mina nya solbrillor. Ja nu är dom väl inte nya längre men i början av sommaren var dom det och jag gick in i en period av solsken och..

2015-09-04 - Fantastiskt
Det är lätt för mig att säga. Att livet som förälder är fantastiskt. Imorse, för att nämna ett tillfälle, sket grabben ner sig precis efter att jag åkt till jobbet. Jag ammar inte heller och flaska..

2015-08-26 - Tankar om sommar och sol
Länge länge hölls tankar och förväntningar uppe och vid liv tack vare förra sommarens fantastiska utbud av sol och värme. Kroppen håller liksom fast vid vad den gillar, en mjuk varm bris mot bröstet..

2015-08-25 - Lätt att se att man hade fel
När jag fick reda på att jag skulle bli pappa så målade jag upp en bild av mysiga mornar i sängen och härliga promenader med vagnen. Kvalitetstid utan stress och panik. Inget hafs utan kvalité före..

2015-08-08 - Blanda och ge
Semestern är slut och framför allt min vardag går åt det normala hållet. Lite halvt iaf. Jag jobbar precis som innan jag blev pappa för att komma hem till något fantastiskt och härligt. En större..

2015-07-26 - Back to basic
Nu är ju vi där. Det har gått en stund sen vi kom hem ifrån BB, vi har fisit in oss tillsammans med London och vi har fingrat längst ut i periferin på hur det är att vara föräldrar. Det som slår mig..

2015-07-26 - Bjudna på byfest
Igår var dagen byfesten skulle gå av stapeln. Riktigt höstväder gjorde att en sommartillställning med tillhörande grillning inte kändes alltför lockande. Något som det svenska sommarvädret dock för..

2015-07-22 - Det finns semester....och så finns det semester
Jag hade varit ledig knappa en vecka in på min semester när chefen hör av sig och undrar om jag kan hoppa in lite extra. Det hade kört ihop sig och det var dåligt med folk. Snäll som man är, eller dum..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 69 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

Överlevnad
Produkter och information om överlevnad. Allt från yxor till torka frukt.

Shaver.se
Hos Shaver hittar du allt som har med rakning att göra: rakhyvlar, rakblad och rakvård.

(c) 2020 Pappabloggar.se | iPhone-fodral | Mammabloggar.se