Pappsac
En blogg om min roll som make till min gravida fru och omställningen från ett dekadent skateboardliv till make och småbarnsförälder.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-02-15 - Long time no blogg.
Fullt upp har det varit senaste tiden. Bäbis, skola och dylikt har satt käppar i hjulet för bloggambitionen.Tänkte ignorera tiden som passerat och istället skriva om helgen...

2015-12-07 - ensam med lilo
Jag och Lilo har spenderat helgen ensamma då Agnes jobbat hela helgen i princip. Vi har mest varit hemma och myst då lillan är lite förkyld och har ögoninflammation. Vi har spelat Playstation där NHL..

2015-12-03 - Hej hej bloggen
Nu är det sådär längesedan jag bloggade igen. Men nu har jag ju skaffat en till bäbis (Playstation 4) så nu har jag ännu mindre tid.Praktiken och livet rullar på i lagom takt. Jag är nöjd och mina..

2015-11-21 - praktik
Jag har just nu praktik på länets 4e bästa restaurang enligt The White guide. Det är jobbigt men rätt kul att se att man faktiskt hänger med och är tillochmed duktig.Det jobbiga är ju att sakna min..

2015-11-20 - Att sakna nån efter 1 sekund
Saknar Lilo direkt jag går utanför dörren. Vill springa in, även om jag bara är ute med soporna. Det är inte lätt när man har världens sötaste unge!

2015-11-18 - Att vara pappa.
Tänk vad lite jag visste.1. Barn har bra ansiktsuttryck. Jag trodde typ bäbisar blundade hela tiden och bara låg still haha.2. Bäbisar pruttar högt. Jag trodde mer att det bara skulle pysa lite där..

2015-11-09 - livet med barnet.
Livet bytte ju liksom rätt radikalt inriktning den dagen Lilo kom till jorden. Allt kretsar kring henne nu, hinner jag spela en match NHL på xboxen innan hon ska ha mat igen? varför skriker hon nu?..

2015-11-01 - förlossningen - The aftermath
Förlossningen gav oss vår lilla Lilo. Den medförde även att Agnes tappade 2 liter blod då hennes livmoderhals gett vika. Trots detta fick vi åka hem efter 2 dagar och det gick jättebra förutom att..

2015-10-27 - Inga skötbord i lärarhuset på Umeå Universitet.
Lilo har fått följa med mig till skolan ett par gånger och det har gått jättebra förutom att det inte finns ett enda skötbord i hela lärarhuset på universitetet. Hur tänker dom där? Klart det kanske..

2015-10-26 - Mormor och morbror på besök
Nu har vi lite avlastning och trevligt besök av Lilos morbror och mormor. Mycket trevligt och skönt att jag fått tid till att hinna ikapp i skolan och jobba ett arbetspass. Dock känt mig lite osocial..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 69 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

(c) 2024 Pappabloggar.se | Mammabloggar.se