Pappasommar
En ny blogg om sommaräventyr och föräldraledighet. Det övergripande syftet med Pappasommar är att sprida glädje och kärlek. Detta görs genom resonemang, diskussion och tips om att vara föräldraledig. Kanske kan vi hjälpas åt?Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (40 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-10-08 - Fullt upp
Just nu är det verkligen fullt upp med allt, Nils, jobb och andra bestyr så jag kan inte blogga i den utsträckning som jag skulle vilja. Därför tar jag, Nils och bloggen en kortare paus. Men vi..

2014-09-15 - Valäventyr
Igår var Nils på sin allra fösta valvaka. Han var på gott humör i början och tyckte att alla besökare var intressanta, inga ledsna miner här inte. Det är också skönt när man är i väg på olika..

2014-09-11 - Ordets makt
Just nu sitter jag och tittar på HV71:s premiärmatch i SHL samtidigt som jag saknar att inte har Nils är brevid. Han är med sin mamma och besöker släkten i Rimforsa. Eftersom jag jobbar så kunde jag..

2014-09-09 - Förändringarnas tid
Mycket förändras med Nils just nu. Sedan han slutat amma har han faktiskt till och med börjat dricka välling, dessutom på nappflaska som han alltid vägrat förut. Han har också haft lite svårt att sova..

2014-09-06 - Sluta amma - del 3
Nu har det går ungefär en vecka sedan Nils ammade. Allt har gått betydligt smidigare än vanligt. Nils sover ganska bra på nätterna men är ganska mammig. Helena försöker få honom att dricka välling nu,..

2014-08-30 - Att sluta amma, del 2
Då var första natten avklarad. Känner mig lite mosig men vid gott mod. Ungefär klockan halv sju igår kväll började Nils tappa humöret, vanligtvis brukar han börja kvällsamningen vid sex-sju tiden. Han..

2014-08-29 - Sluta amma, dagen D
I dag är det dags. Nils mamma har åkt i väg för att underlätta processen. I dag ska Nils sluta amma. Nils tittar lite på babblarna och jag sitter här och är allmänt nervös. Jag hoppas verkligen både..

2014-08-25 - Obefogad oro, igen
Återigen har det visat sig att oron var totalt obefogad. Har funderat länge kring ur man skall få Nils att sova i sin säng på dagarna för att slippa tre timmar promenad vareviga dag. Det hade jag inte..

2014-08-18 - Farfar på besök och helgen i Rimforsa
I onsdags var Nils farfar och hälsade på. Han fick snält följa med till BVC på 10-månaders kontroll. Det såg bra ut förutom det att jag tycker han är och river i ögon och öron hela tiden, ja Nils..

2014-08-18 - De första stegen och en tur på hjul
När man minst anar det så händer det. Jag satt precis och undrade när Nils tänkte använda sina rangliga ben för första gången. Men idag skedde det alltså, och när han väl tagit ett steg så följde..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 69 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

(c) 2024 Pappabloggar.se | Mammabloggar.se