Pappas lilla Truls
Pappa sedan den 23/5-11 som bloggar om det mesta som händer kring dottern.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-11-04 - Uppmanar alla att använda reflexväst.
Idag när vi skulle cykla till förskolan påpekade Lilltösen att det var väldigt mörkt ute och att vi borde ha reflexvästarna på oss.Foto: Lars-Erik "Larschan" Ekström.Otroligt stolt över Lilltösen som..

2015-10-28 - Baka på Barnterapin.
Idag bestämde vi oss för att gå upp till Uppsala Centrum för Cystisk Fibros lite tidigare. Framme på avdelningen dryga timmen innan vi skulle vara där gav en sjuksköterska förslag att vi kunde gå på..

2015-08-30 - Då hade man fått hem Lilltösen igen då.
Idag har man äntligen fått hämta hem Lilltösen igen. De gågna tre veckor har verkligen känts som en evighet men nu är hon som sagt äntligen hemma igen och som jag har saknat henne. Äntligen är alla..

2015-08-30 - Gräva efter potatis.
Idag när jag hade hämtat Lilltösen stannade vi till hos Farmor en stund, där vi hade planerat sedan tidigare att Lilltösen skulle få gå ned på potatislanden och gräva upp egen potatis.Foto: Lars-Erik..

2015-08-21 - Vårdbidrag från Försäkringskassan.
I fredags fick jag en påminnelse från Försäkringskassan gällande möjligheten att ansöka om vårdbidrag (mer om vårdbidrag finns att läsa här).Efter att ha skrivit på ansökan i tre kvällar så gav jag nu..

2015-08-09 - Sista dagen på vår semester.
Idag var det sista dagen på Lilltösens och min semester tillsammans, samtidigt som det även var slut på pappaveckan (som denna vecka förvisso blev tre veckor istället för två). Som alla andra slut av..

2015-08-08 - Bjudna på födelsedagskalas.
Idag blev Lilltösen och jag bjudna på födelsedagskalas. Lilltösen hade varit och handlat födelsedagspresent tidigare på dagen, där hon inte bara hade valt ut vad hon skulle handla utan även betalade..

2015-08-08 - Lånade en hund.
Idag blev Lilltösen och jag bjudna på födelsedagskalas, samtidigt som vi var där så kom det några fler personer och hälsade på, en av de andra som hälsade på hade med sig en hund.Foto: Lars-Erik..

2015-08-06 - Semester hos Farfar Del 2 - Utflykt till..
Idag föreslog Farfar att vi skulle åka till Folkparken och lekplatsen där. En lekplats som Farfar, eller min Pappa kanske man ska skriva i det fallet, tog mig till när jag själv var i Lilltösens ålder..

2015-07-24 - Plockepinn.
Idag fick Lilltösen ett Plockepinn i lite större skala, ett så kallat Trädgårdsplockepinn, vilket jag tänkte kunde vara roligt att spela tillsammans som omväxling för de gånger vi spelat Kubb.Foto:..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 69 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

(c) 2024 Pappabloggar.se | Mammabloggar.se