Pappabloggen med Robin Söderlund
Pappablogg skriven av 26-årig journalist i Stockholm. Fick i maj sitt första barn, dottern Iris, med sin sambo Johanna.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-08-14 - De sista riktigt varma sommardagarna
Mitt schema var planerat så väl att jag mitt i augusti hade fem dagar ledigt. Vi brummade upp till Falun till Johannas föräldrar och har nu varit här sedan i torsdags. Det här är den optimala gården..

2017-08-01 - Jag önskar att Iris har en kompis som Knivlisas..
Det var redan i början av maj som Knivlisa skrev detta inlägg på sin blogg. Jag placerade snabbt länken i ett inlägg och sparade som skräppost för att skriva inlägget vid ett senare tillfälle. Av..

2017-07-21 - Vi behöver nya gömställen
Iris har kommit på oss.Det här med napp var aldrig nånting för Iris. Det stod tidigt klart att tummen var hennes bästa vän. Och Kalle förstås. Kaninen.Iris hade när hon var yngre flera olika kaniner..

2017-07-17 - Jag har aldrig varit så här klantig tidigare


2017-07-13 - Paradiset för föräldrar
"Det är TVÅ tjejer!"Jag är expert på att skaffa mig onda knutar i rygg, axlar och tydligen även nacke, visade det sig. Därför drog jag till naprapat på Odengatan i dag.Efter att hon knådat och knäckt,..

2017-07-09 - Men sov i tid nån gång?
Har lagt mig på madrassen i Iris rum. Detta för att söndagsmorgonen är min morgon och för att Johanna ska slippa vakna av att Iris kommer gapandes in till oss runt fem. Det är fascinerande ändå att..

2017-07-05 - (saknar titel)
Iris är väldigt lik sin mamma, inte minst till utseendet men också till sättet. Men ibland lyser det igenom små strimmor av personlighetsdrag som hon även ärvt av sin pappa. En av dessa verkar vara..

2017-07-04 - Iris kommer att fixa förskolan galant
Iris och Johanna är äntligen hemma från Falun igen.Medan Johanna och hennes mamma åkte på ett shoppingäventyr, drog jag och Iris till lekparken. Jag hade inte umgåtts med henne sedan i torsdags, så..

2017-07-03 - Ska fixa ett 'kul hem att komma hem till'
Sedan jag kom hem i fredags känns det som att jag inte fått någonting gjort. Och när jag tänkte efter, slog det mig att jag har så gott som bott på jobbet de senaste dagarna. Eller vad säger ni om det..

2017-06-30 - Efter 423 nätter sover jag ensam
Jag är nu ensam i vårt hus. För första gången. I onsdags åkte vi till Falun för att hälsa på lite släkt och vänner. Men mest för att Johanna och Iris skulle dit då jag ska jobba långa dagar resten av..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 75 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

Överlevnad
Produkter och information om överlevnad. Allt från yxor till torka frukt.

Shaver.se
Hos Shaver hittar du allt som har med rakning att göra: rakhyvlar, rakblad och rakvård.

(c) 2017 Pappabloggar.se | iPhone-fodral | Mammabloggar.se