Moderna Mannen
Tankar och berättelser från min föräldraledighet på landsbygden som jag just nu njuter av tillsammans med min dotter och vår hund. Hur fungerar vardagen? Hur utvecklas min dotter och kommer jag att hinna med något av mina övriga intressen?Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-05-05 - I did it my way!
Det verkar som att vårens riktiga entré sammanföll väl med fruns nyss inledda sommarledighet. De senaste dagarna har vi till stor del tillbringat utomhus. Det är dagar som dessa som verkligen plockar..

2016-04-28 - Sömn + Kaffe = 12
Efter ännu en natt med mycket vaket sällskap av lillan hände det som jag har väntat på… Jag har flera gånger funderat på vad som kommer att inträffa först när jag kommer ner på morgonen med grus..

2016-04-27 - Favoritskor och häckhoppning
Lillan har förälskat sig i sina skor. Eller rättare sagt ett specifikt par skor. Joggingskorna med resårsnörning är just nu hennes favoritplagg alla kategorier. På morgonen hinner jag inte ens sätta..

2016-04-26 - Vakuumtorsk, fjärrdeklaration och ett bra sovtips
Frun åkte iväg på jobbresa för sista gången innan vår långa sommarledighet. Det innebär att jag återigen har totalansvaret för underhållning, rastning, matning och nattning av familjens övriga..

2016-04-25 - Snöstorm, solstrålar och smash-faktorn
Jag skulle ljuga om jag hade sagt att jag inte anade att golfvädret skulle utebli idag… Väderrapporterna var inte direkt lyriska över vårens framsteg den här helgen och nu skulle det dessutom..

2016-04-24 - Grönbete och nyckeljakt
Idag var det dags för kornas bästa dag på året! Kosläppet har blivit ett populärt evenemang bland barnfamiljer och det här var första gången vi själva besökte tillställningen. Vi var lite osäkra på..

2016-04-23 - Svinga lugnt och keyless drive!
Lillan och jag åkte till Jönköping för att testa nya golfklubbor. Det ska väl erkännas att det nog låg mest i mitt intresse men jag tänker att det inte kan vara fel att börja indoktrineringen i tid...

2016-04-21 - (saknar titel)
Det här med vakna nätter är ju förvisso jobbigt men det har sina fördelar också. Jag har hunnit titta ikapp 4 säsonger av ”House of cards” på ett par månader. Det innebär att jag nu kan..

2016-04-20 - Kar i mitt hus!
Jag har ju tidigare skrattat gott åt min frus spontana nätshoppande som har tagit mig runt på platser som jag aldrig har besökt tidigare för att hämta påsar med okänt innehåll. Idag var det dags att..

2016-04-18 - NattiNatti-välling med sömngaranti?
Nu när vi är hemma igen kunde vi återgå till att fundera på hur vi ska lyckas med blöjavvänjningen och komma tillbaka till någon form av rimlig sömncykel. Blöjfrågan går faktiskt bättre och bättre...Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 69 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

(c) 2024 Pappabloggar.se | Mammabloggar.se