Mikael Manning




Ny bliver pappa med en 1 månad gamla dotter fru och hund som ska försöka få vardagen att gå ihop. Förhoppningsvis med mycket humor och skratt men med lite allvar också antar jag.



Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


6 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-08-14 - En sjuk pappa
Det är inte kul att få feber... Och det är fruktansvärt att få feber som pappa till en 5 veckors. Att vara sjukt med ett spädbarn går i princip ut på att..

2016-08-12 - En liten människa
Nu börjar det verkligen hända saker. Jag har tidigare jämfört min lilla dotter med en sur gammal tant. Till humör och utseende, men nu börjar en liten människa ta..

2016-08-11 - Gnalldagar
De kommer väl alltid.Jag kan säga att vi har haft väldigt tur med Vera. Hon är väldigt snäll, sover ganska mycket och skriker nstan bara när hon är hungrig, men..

2016-08-10 - Uppfostran
Det är väl en fråga man alltid ställer sig. Till och med nu. Hur man ska uppfostra sitt barn. Det är ju lite tidigt ännu med tanke på att Vera mest sover, bajsar och..

2016-08-09 - Man tager vad man haver.
Att vara nybliven pappa är helt fantastiskt. Man känner sig helt upprymd av glädjespridning. ..och känslan att vara lite meningslös.Som pappa kan man inte göra så där jättemycket i början. Det är..

2016-08-08 - (saknar titel)
Tjena.Jag heter Mikael och jag är precis nybliven pappa. Min fru och jag har fått en dotter som blev en månad idag.Så jag bor helt enkelt med min fru och dotter... Och mops i en hyreslägenhet. Jag har..



Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 69 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

(c) 2023 Pappabloggar.se