Melvin och pappan
Pappablogg, helt enkelt.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-12-20 - Ja, det verkar 
Bli ungefär en månad mellan blogginläggen nu. Nu är vi bara några dagar ifrån jul och sen är det inte länge kvar tills vi åker till Gran Canaria (fixat pass syns på bild nedan) med hela familjen plus..

2016-11-15 - Över en 
Månad sedan sist, men här kommer en liten bildkavalkad från de senaste veckorna. Sedan förra gången har det  bland annat klippts hår, krattats löv, hunnit komma snö som nu dessvärre regnar bort,..

2016-10-11 - Mera radiostyrt, bärselejacka, målning och 
Treårskontroll. Inviger jackan med plats för barn och bärsele, kanonbra! Melvins målning är äntligen inramad, snart dags att fixa en ateljé åt far & son. Också har vi hittat ett gäng finfina..

2016-10-06 - Treåring och som
En klocka. Egentligen för tidigt för att avgöra, men. Melvin fyllde tre år torsdag 29 september (gaaalet vad tiden går) och som en klocka började han sova sina bästa och längsta nätter exakt från..

2016-09-22 - Tredagars arbetsvecka
Gillar vi. Pappan ledig måndag och fredag denna vecka, riktigt fint. Då passar vi på att busa och leka och t ex gå på Hela Huset Leker på Folkets Hus, med bland annat femkamp, fiskdamm, prova på..

2016-09-07 - Måste bli 
Bättre på att fotografera och dokumentera. Men men, det kanske kommer lite mer naturligt nu när pappan ska gå ner i tid på jobbet. Ledig fredagar från och med nu! Siktar t ex på biopremiär med Melvin..

2016-08-18 - Tiden räcker 
Inte till… puh! Visst, vi har ju förstås inget annat än tid tillsammans, vi i familjen. Men om en vill se den tydligaste skillnaden mellan ett och två barn, så är bara att jämföra inläggen här..

2016-07-31 - Första drömberättelsen
Kom idag. Pappan vaknade av att Melvin sa: “Vart var jag någonstans nu? På en tokig lekplats. Med rutschkanor och linbana. En robot som såg ut som ett barn med långa armar lyfte mig ner till..

2016-07-15 - Fyra
Stycken är vi alltså numera. Det börjar så sakteliga att sjunka in. På det stora hela rullar det på oväntat bra, även om det såklart är en omställning. Framför allt vad gäller tiden. Tiden är knapp..

2016-07-01 - Storebror, lillebror och 
Myssommar! Så kom han då, finaste lilla Oliver, 19 dagar för tidigt, men fullt gången och frisk och kry som en nötkärna. Stolt och glad storebror som verkligen tar det hela med bravur. Den för tidiga..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 69 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

Överlevnad
Produkter och information om överlevnad. Allt från yxor till torka frukt.

Shaver.se
Hos Shaver hittar du allt som har med rakning att göra: rakhyvlar, rakblad och rakvård.

(c) 2021 Pappabloggar.se | iPhone-fodral | Mammabloggar.se