meanwhile hos pappa K
Det finns en del eller många pappor som är lite lagom tankspridda, ålderskrisande, tyckande och bloggande. Pappa K är en sån pappa. Den här bloggen handlar väl om livet och funderingarna hos honom och hans familj.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (5 röster)

Kommentarer

Ethanael  2011-04-18 08:51:11
That\'s not just the best answer. It\'s the bsetest answer!


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-08-11 - Den stora flytten - eller kan en starta ett nytt..
Fick för mig att börja blogga igen. Hur retro känns inte det?! Så jag startade en ny blogg - clodgy point. Sedan fick jag dåligt samvete eller vad en nu ska säga, för varför överge allt som varit,..

2016-10-20 - Som en jävla skräckfilm på Ica
Helt plötsligt irrar en person totalt planlöst mellan hyllorna på Ica i ett knappt märkbart tempo, varv på varv på varv. Galen? Som en zombie utan mål och mening med fötterna släpandes fram över..

2016-06-03 - Mixerbordet, Wadling, Dageby och jag
Det verkar vara något konstigt med 2016, ytterligare en av de stora har tystnat. En efter en. Bowie, Prince, Ljungström och nu Wadling. Så nu det blir väl en annan ton i himlakören, om det nu är där..

2016-05-29 - Det totala i lyckan
Vissa dagar blir viktigare än andra, eller ska man säga mer minnesvärda. Det var i alla fall en trött liten snickare där hemma idag. För första gången hade en kompis sovit över och det var stort...

2016-05-09 - Bland piketpoliser och melankoli
Skymningen smeker in över stan ungefär samtidigt som jag släntrar över smutsiga gatstenar mot tågstationen. Skjortan klibbar lätt mot ryggen och jag har svårt att förstå att vi såg snö för ett par..

2016-05-04 - Olle är död och allting blev med ens fattigare
Det knyter till sig när beskedet om Olle Ljungström kommer. Han dog inatt. Konstigt egentligen att en kan känna sig så påverkad av att en musiker går bort, inte ens den man lyssnar jättemycket på, men..

2016-05-04 - Och klockan är strax efter sju...
Pipandet från en backande truck försvinner i ringandet från bommen som fälls vid järnvägsövergången. Tåget är på väg in, det är onsdag men det är glest med morgontrötta själar på perrongen. Glesare än..

2016-05-03 - Barfotabad och melankoli
Handflatorna förnimmer långa, smekande grässtrån, kanske ängssvingel eller timotej. Prästkragar. Lätta försommarvindar mot solvarm hy, ett leende som leker i mungipan. En tandglugg. Långsamma steg..

2016-03-23 - Släpp fångarna loss
Känner en viss melankoli och en ofantlig trötthet som vill golva mig totalt. Förlamande. Men det är nog inget annat än våren som lägger sin lynniga, smått värmande filt av pollen över våra..

2016-02-15 - En sån dag till
Morgonens mantra var "jag får sova på tåget, jag får sova på tåget, jag får sova på tåget". Det var vad som fick mig ur sängen. Det var det som fick mig att inte bli helt osams med de morgontrötta..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 69 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

Överlevnad
Produkter och information om överlevnad. Allt från yxor till torka frukt.

Shaver.se
Hos Shaver hittar du allt som har med rakning att göra: rakhyvlar, rakblad och rakvård.

(c) 2022 Pappabloggar.se | iPhone-fodral | Mammabloggar.se