Martyrmannen
Martyrmannen vill med denna blogg ge hopp åt alla män/pappor som slutat tro på ett liv efter 40, Han vill också ingjuta förståelse hos alla frustrerade, oförstående kvinnor och en förklaring eller ursäkt till alla tidigare och kommande generationer.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (4 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-04-16 - (saknar titel)
Jag har en hel uppfart med reglar, trall, betongplattor och bärlinor. Jag har spik en masse, en spåjlans skruvdragare, en elektrisk gersåg, en cirkelsåg och 8-16 makadam nog att knäcka en bättre..

2017-04-13 - Leverans..(altan)
Jag tittar misstänksamt mot högen som ligger på min uppgång. Är detta min altan? Tycker mer att det ser ut som ett bättre plocke-pinn.  Jag går närmare högen med brädor. Uhmm, jaha, jaja.. vad..

2017-04-12 - Virke mm
Hur roligt det än är att gräva hål i trädgården kommer det tillslut en dag då man inte riktigt kan komma undan utan måste börja bygget ”på riktigt”. Ja, med plankor och sådan skit alltså...

2017-04-10 - Altan II
Ni som följt Martyrmannen kommer säkert ihåg att jag var inne i altanbyggarsvängen redan år 2015. Det Året då framsidan av huset skulle bestyckas med en altan enligt konstens alla regler. Det året då..

2016-01-14 - Plastsanering del II
Nu skulle man ju tro att ordningen var återställd, att nederlaget med bambutandborstarna hade fått min högt älskade hustru på andra (bättre) tankar. Icke! Den som tror det känner inte min högt älskade..

2016-01-13 - Plastsanering
Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Eller jo det vet jag förstås, men för spänningens skull låter vi det vara osagt ett litet tag till.  Min högt älskade hustru har nu bestämt sig att en gång..

2016-01-10 - Offer
Dagens mest deprimerande insikt:  Min skapade husfrid bygger egentligen bara på att jag är beredd att offra allt.  Husfriden är för mig nästan något heligt. Något som gott och väl motiverar..

2016-01-09 - Radiotystnad 
Hoppsan, nu har det än en gång hunnit rinna sådär mycket vatten under broarna sedan mitt senaste inlägg. Inte bra, inte bra! En gissning skulle  vara att jag helt enkelt inte haft tid eller att..

2015-11-09 - Läggning 1 1/2 år
Att sova är nog en av de saker som jag tycker mest om. Förutom att det är sjukt skönt så är det… gratis! Tyvärr är sömn, eller har i vart fall varit ganska länge (närmare bestämt 1 1/2 år),..

2015-11-06 - Middagsbjudning
Om jag någon gång springer på den person som  har myntat uttrycket ”matro” så skall jag ta denne och trä upp på en pinne för att därefter grilla över öppen eld. Mina höga ambitioner..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 69 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

(c) 2024 Pappabloggar.se | Mammabloggar.se