Lokes pappa
Mitt namn är Daniel Jag är 27 år och har en son som heter Loke som är 2 år gammal.

Tänkte att detta kan vara ett sätt att få ut lite av sina tankar om livet och Föräldraskapet. Samt om utbildning till mentalskötare. Samt ev en extra utbildning (hemligt än)
Kommer att skrivas om precis om allt. Ni kommer gilla det eller att hata det.

Har du något du skulle vilja förmedla kan du alltid dra iväg ett mail till mig.

Lokes_pappa@hotmail.comSätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-08-25 - Är du den nazisten i tidningen!?!?
Igår hände det en liten udda sak  när jag var ute och gick. \nKom fram tre killar med utländsk bakgrund till mig och stoppade mig. \nKille 1 - Varför är du nazist?\nJag - ursäkta? Jag har varit aktiv..

2018-08-24 - Nazistavhoppare förtjänar vår respekt!
De flesta av oss kommer aldrig att göra en så stor förändring i livet som avhoppade nazister gjort. För två veckor sedan besökte min mor Eugenia Göndör Polen för första gången på 74 år. Med på resan..

2018-08-23 - Nazist och överlevare


2018-08-21 - Ska jag lätta mina tankar?
Ska jag lätta mina tankar med risken att bli mer hatad? För det som händer är bara skevt, finns så mycket att säga om det som pågår och ni hade inte förstått det, det gör inte jag heller. Detta är..

2018-08-21 - Hjälp mig att leva
Jag skall lära mig leva igenHitta vägen utKanske en vänSom alltid finns därOch står ut med mig som jag ärJag har sprungit åt olika hållI min rastlöshetUtan kontrollTills känslorna frösOch min ångest..

2018-08-21 - Vuxen eller bara en jättebebis?
Ibland undrar man om folk är vuxna eller är jättebebisar. Undra om jag oxå ska tro på rycktet dina vänner säger, frågan är om det är vänner som pratar.  Orkar inte bry mig om vad dom skriver, kolla..

2018-08-17 - Hur fan orkar folk?
Så leds på folk som ljuger. Som inte kan säga sanningen. Vissa tror man är blind eller dum i huvudet. Jag ser mer än vad folk tror. Bättre att sanningen kommer fram än att man är tyst. Det blir bara..

2018-08-15 - (saknar titel)
Är friar från misstankarna som folk anklagade mig för. Känns så jävla skönt. Synd bara att lögner är lättare att tro på än den man lever med. Skötsamma, orkar inte lägga ner orken på det just nu. Jag..

2018-08-15 - Bidra till en kamera så vi kan dokumentera..
Hej!På lördag i Kungälv kommer nordiska motståndsrörelsen ha ett "torg möte".Vi kommer vara på plats för att visa vad vi tycker om deras åsikter!Nu behöver vi er hjälp att kunna dokumentera dom. Det..

2018-08-14 - Snart bryter helvetet löst i byn!
Om 4 dagar kommer NMR till Kungälv. Jag kommer vara på plats för att visa min avsky. Kommer vara där med flera motståndare. Undrar om AFA kommer vara på plats. Undrar om det kommer bli..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 69 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

(c) 2024 Pappabloggar.se | Mammabloggar.se