Lattefarsor
Lattefarsor. Pappabloggen som ständigt tänker, andas och skriver om föräldraskapet ur ett pappaperspektiv. Vi söker löpande gästskribenter med olika erfarenheter.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (36 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-11-20 - Lustigs ursäkt; tam och utan analys?


2017-10-17 - Jag är inte oskyldig
Jag är också en del av det sexuella förtrycket av kvinnor. Inlägget Jag är inte oskyldig dök först upp på Pappabloggen Lattefarsor.

2017-10-16 - Jag dammsög, men det var inte jag som tyckte att..
Jag pratade i helgen med min mormor. Jag brukar ringa henne någon lördag då och då för att kolla hur läget är med henne. Vi brukar prata om både det ena och det andra. Hon berättar vad hon skulle göra..

2017-09-14 - Konsten att vara människa
Dagens gästbloggare är Carl-Robin om konsten att vara människa Inlägget Konsten att vara människa dök först upp på Pappabloggen Lattefarsor.

2017-08-30 - Det luktar riktigt illa! 
Här har ni bilden som nu fått viral spridning på nätet. En dejtingsida som riktar sig till unga människor (främst tjejer) och rika människor (främst medelålders män). Ett PR-trick likt..

2017-07-24 - Skapa inte osunda kroppsideal
Våra kroppar studeras inte bara av oss själva utan av medier, på skolgården, på stranden och i omklädningsrum. Våra kroppar sexualiseras utifrån vad vi klär oss eller vad vi inte klär oss i. Eftersom..

2017-07-21 - Vi män gör hushållsarbetet lite bättre
Det var tvättdag och jag hade dröjt mig kvar en stund efter att min tid gått ut. Min  tvätt hade inte hunnit torka helt i torkskåpet så jag satt där och tittade på ett videoklipp på Facebook när..

2017-07-18 - Blaskigt kaffe och tunn gröt.
Portade från köket. En arg sexåring motar ut oss när vi försöker assistera vid kaffebryggaren. En bestämd sexåring säger ifrån på skarpen när vi instruerar havregrynsgrötens proportioner.  Gå ut..

2017-07-15 - Instagrammat
Om resten av sommaren regnar minns vi tillbaka till idag. Vi glömmer att vi var oense om vilken sida av vägen det skulle cyklas på och att det skulle stannas vid övergångsställen. Vi glömmer att resan..

2017-07-15 - (saknar titel)
Inför sommaren 2014 hörde föräldratidningen Vi Föräldrar av sig och ville ha några tips på sommaraktiviteter med barn. För den intresserade var det  Nr:8 Juni-Juli 2014.     Mitt sommartips..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 71 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

Överlevnad
Produkter och information om överlevnad. Allt från yxor till torka frukt.

Shaver.se
Hos Shaver hittar du allt som har med rakning att göra: rakhyvlar, rakblad och rakvård.

(c) 2017 Pappabloggar.se | iPhone-fodral | Mammabloggar.se