Lattefarsor
Lattefarsor. Pappabloggen som ständigt tänker, andas och skriver om föräldraskapet ur ett pappaperspektiv. Vi söker löpande gästskribenter med olika erfarenheter.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (36 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-07-24 - Skapa inte osunda kroppsideal
Våra kroppar studeras inte bara av oss själva utan av medier, på skolgården, på stranden och i omklädningsrum. Våra kroppar sexualiseras utifrån vad vi klär oss eller vad vi inte klär oss i. Eftersom..

2017-07-21 - Vi män gör hushållsarbetet lite bättre
Det var tvättdag och jag hade dröjt mig kvar en stund efter att min tid gått ut. Min  tvätt hade inte hunnit torka helt i torkskåpet så jag satt där och tittade på ett videoklipp på Facebook när..

2017-07-18 - Blaskigt kaffe och tunn gröt.
Portade från köket. En arg sexåring motar ut oss när vi försöker assistera vid kaffebryggaren. En bestämd sexåring säger ifrån på skarpen när vi instruerar havregrynsgrötens proportioner.  Gå ut..

2017-07-15 - Instagrammat
Om resten av sommaren regnar minns vi tillbaka till idag. Vi glömmer att vi var oense om vilken sida av vägen det skulle cyklas på och att det skulle stannas vid övergångsställen. Vi glömmer att resan..

2017-07-15 - (saknar titel)
Inför sommaren 2014 hörde föräldratidningen Vi Föräldrar av sig och ville ha några tips på sommaraktiviteter med barn. För den intresserade var det  Nr:8 Juni-Juli 2014.     Mitt sommartips..

2017-07-03 - (saknar titel)
Häromdagen skulle jag och Siri gå och hämta bilen på parkeringen. Vi gick och småpratade, balanserade på en trottoar och njöt av det fina vädret. Vi hade med oss en soppåse som skulle slängas längs..

2017-06-24 - Redo för treårstrotsen?
Jag vet att treårstrotsen bara är en fas i livet. Påminn mig gärna om det dagligen. Helst flera gånger. Inlägget Redo för treårstrotsen? dök först upp på Pappabloggen Lattefarsor.

2017-06-19 - Ett brev på posten
Favoritpussel komplett! Inlägget Ett brev på posten dök först upp på Pappabloggen Lattefarsor.

2017-06-13 - Dagens Instagram
Bonusfarsan var inte så sugen på schack idag. Bäst att jag lär lillasyster. . Du vet, draköppning och hur hästarna får gå? Ok inte det. . Hmm. Vi provar öppning med kungsbonden. Nä, inte så. Det där..

2017-06-13 - Nedmontering av machokulturen kan gynna hela..
Varför kan män skada din hälsa allvarligt?  Män kostar samhället massor varje dag.  Trafiken – Vi män toppar statistiken över olyckor bakom ratten. Trots att många av oss påstår att vi..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 75 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

Överlevnad
Produkter och information om överlevnad. Allt från yxor till torka frukt.

Shaver.se
Hos Shaver hittar du allt som har med rakning att göra: rakhyvlar, rakblad och rakvård.

(c) 2017 Pappabloggar.se | iPhone-fodral | Mammabloggar.se