Konsten att bli pappa
Tankar och funderingar hos en blivande förstagångsförälderSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (5 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2011-10-01 - Snart har en månad passerat
På tisdag blir Herman en månad gammal. Tiden har bokstavligen flugit fram. Onsdag är det dags för mig att återvända till mitt arbete. Det är med blandade känslor jag kommer göra det. Har..

2011-09-20 - Två veckor som pappa
Nu har gränsen på två veckor passerat. Nu går de flesta nyblivna pappor tillbaka till sina arbeten. Not me!Kan säga att jag inte ångrar en sekund av att skjuta på min semester och stannar hemma med..

2011-09-14 - Det här med musik
Jag försöker få Herman i redan tidig ålder börja gilla musik. Då menar jag inte de klassiska barnvisorna som jag sedan länge glömt texterna på. Utan försöker spela lite mer av det jag själv gillar..

2011-09-14 - Livrädd med stil
För en herrans massa år sedan arbetade jag på ett företag som försökte tvinga på sina anställda ett gäng så kallande budord. Ett av dem fastnade faktiskt hos mig och jag har försökt föra det vidare...

2011-09-13 - Det här med tid och fritid
Nu har lite mer än en vecka gått sedan jag blev pappa, eller försöker att bli i alla fall. Det som gjort mig mest förundrad är hur enkelt och naturligt den lilla krabaten tar över ens liv. Plötsligt..

2011-09-13 - Att välja namn
Idag är vår kille 9 dagar gammal och vet inte hur många förfrågningar om namn som trillat in. Alla är så nyfikna. Till allas förundran har vi nu bestämt vad vår son ska heta, Herman.Valet kom till..

2011-09-08 - Amningshjälp?
Idag var vi inne på Amningshjälpen, som ligger vägg i vägg med FamiljeBB, här i Malmö. Träffade en riktigt trevlig barnmorska som specialiserat sig på just amning. Sambon har haft fruktansvärt ont vid..

2011-09-07 - Passar även på att be om ursäkt
Som man kanske anar har jag en liten stund över att skriva lite i bloggen. Lovar er att en liten nyfödd krabat hemma som inte riktigt vill sova är sysselsättning så det räcker och blir över. Nu sover..

2011-09-07 - Vad ingen berättar
Det finns tydligen saker som ingen berättar för dig eller står i några böcker.Exempelvis- Att det finns bebisar som INTE sover 24 timmar första dygnet- Att det finns bebisar som INTE sover 16 timmar..

2011-09-07 - Hemkomst
Välkomna hem!!Så stod det på dörren när vi äntligen vågat oss hem. Tydligen sambons syster med familj som "hämnats" vår lilla piffning då de fick en dotter förra sommaren. Att komma hem för..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 69 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

Överlevnad
Produkter och information om överlevnad. Allt från yxor till torka frukt.

Shaver.se
Hos Shaver hittar du allt som har med rakning att göra: rakhyvlar, rakblad och rakvård.

(c) 2021 Pappabloggar.se | iPhone-fodral | Mammabloggar.se