JoakimBrun en ungpappas vardag
Följ med i min vardag som ungpappa och man, alltifrån tankar värderingar till fördomar mot oss unga föräldrar!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (39 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-04-04 - Five things challenge
Blev utmanad i Five things challenge av @enaståendemamma Ska berätta om de fem bästa sakerna med att vara mamma/pappa! Är mycket men ska nämna fem saker. * Finns inga som kan ge en sån lycka med ett..

2017-04-04 - Grubblande och val...
Godmorgon på er mina kära läsare, godförmiddag för mig. Sovit sjukt dåligt inatt för har grubblat på en massa saker här i livet. Vid 04 beslutade jag mig för att kliva upp helt och gick en..

2017-04-03 - Haft en fullspäckad helg / Lämning av prinsessan
Varit full fart hela helgen faktiskt därav mitt dåliga bloggande... men skoj har vi haft!I lördags var vi och träffade några vänner som har en jämnårig kille med Vanessa :) Först käkade vi lite glass..

2017-03-30 - Måla måla måla


2017-03-28 - Mot arbetsintervju 1 !
Hallå där mina kära läsare!Nu håller jag på att göra mig iordning för att dra mig iväg till den första arbetstintervjun för denna vecka! Innesäljare... kan man passa som de må tro?! Har jag lyckas..

2017-03-26 - Ny arbetsintervju !
Var ju på AMF i onsdags för inskrivning och allt sånt måste göra när man blir arbetslös, på självaste 25 årsdagen med så lite lycka måste de ha gett med sig.Satte mig ned i torsdags sökte några jobb..

2017-03-26 - Söndags mys!


2017-03-25 - Lördagspromenad & Godisköp!
Nu på förmiddagen var de dags att packa på oss kläder och ut på morgonrundan med hunden, så halva familjen tog sig ut idag för det var ju dags för lördagsgodis handling med ! :)Så jag Vanessa och ero..

2017-03-24 - Hämtat prinsessan!
Hämtade idag äntligen den efterlängtade prinsessan, hämtade henne i stan sen tog vi oss vidare hem till farmor ( alltså min mamma ) för lite mat och fika.Efter god mat och fika och en massa bus och..

2017-03-22 - Turning 25!
Ja då var dagen här! Hipp hopp hurra för mig idag ^^ Då vare dags att ta fram käppen och baskern, för nu är jag gammal! ( känner mig så iallfall ) åldersnojan har börjat ta fart som jag nämde igår!Var..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 75 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

Överlevnad
Produkter och information om överlevnad. Allt från yxor till torka frukt.

Shaver.se
Hos Shaver hittar du allt som har med rakning att göra: rakhyvlar, rakblad och rakvård.

(c) 2017 Pappabloggar.se | iPhone-fodral | Mammabloggar.se