Inte din pappa
Det är inte alltid ljust, roligt eller glatt när man är människa och inte heller när man är pappa. Problem på vägen, strul i relationen, barn som inte vill. Visst, så är det för alla men vad gör man av det? Hur lyckas man vända det tråkiga, mörka till det bättre?

Pappa till tre, blivande pappa till en, man till en och gjort en resa från fastland till ö.

Jag är jag och du är inte du men framförallt är jag inte din pappa. Därför skriver jag om att vara pappa och människa för att du inte är du.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-02-18 - Inte din pappa #12
Okej tiden går fort, eller fort kanske är fel att säga men tiden rullar i alla fall på och vi är nu i mitten av februari. Idag är det start på vecka 30. Alltså jag hade jävligt svårt att se hur vi..

2014-01-17 - Inte din pappa #11
Egentligen finns det inget som säger att något är kul eller bra om man själv inte vrider eller har inställningen till att det är det. För om du tänker eller drar det till att allt är skit blir det..

2013-12-19 - Inte din pappa #10
Tid är ett uttjatat begrepp men tid är ändå något bestående och ändå så långt ifrån greppbart. I vilket fall, tiden rullar på. Vi, jag har skrivit med det här, tio inlägg. Jag får förfrågningar om..

2013-12-18 - Inte din pappa #9
Vart tar du mig? Livet är så jävla mycket inte bara en resa utan flera resor. Så jävla lätt att bara tänka och känna nä jag skiter i det här nu. Men så kommer alla tankar som säger nej du, det gör du..

2013-12-07 - Inte din pappa #8
Jag minns inte att jag var orolig innan jag fick barn. Jag minns inte att jag visste vad ångest var innan jag blev pappa. Det är spännande för när jag tänker tillbaka på min barndom, tonår och allt..

2013-12-04 - Inte din pappa #7
Okej jag är hemma själv med barnen, från måndag morgon till fredag kväll. J är i Stockholm på utbildning och gjorde samma resa i september. Då var det ett helvete, det är det inte nu. EF bajsade idag..

2013-12-03 - Inte din pappa #6
Vet ni vad ångest är? Ångest över att inte förstå? Där är jag nu. Men det pendlar ganska snabbt mellan hopp och förtvivlan så det är inte helt kört. Men att vara pappa är inte så jäkla lätt när man..

2013-11-29 - Inte din pappa #5
En kort, ett litet, ett fult inlägg. Saker vändes rakt upp och ner igår. Det var som att jag höll på att explodera och jag vet helt ärligt inte vad som kommer att hända. Det sattes på sin spets vad..

2013-11-27 - Inte din pappa #4
Mig äger ingen. Jag klurar på det här med ägande och minns så väl ett tillfälle när jag var runt 20 och satt vid vattnet vid Skeppsholmen. Hon betydde mycket för mig då och kom att påverka mig extremt..

2013-11-26 - Inte din pappa #3
Okej jag fyller 33 år idag och det är det 3.e inlägget. Kan väl inte bli annat än fel? Fel har legat som ett mantra i huvudet i natt, det är inte bearbetat och inte färdigt för pränt. Inte heller: man..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 69 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

(c) 2023 Pappabloggar.se | Mammabloggar.se