fembarnspappan
En blogg om livet och vardagen som en 30 årig fembarnspappaSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-07-06 - Team Bergkvist samlade igen!
Team Bergkvist samlade igen! Nu är familjen äntligen samlad igen! I Måndags kom Isabelle, Melvin, Nova och Freja hem igen efter 9 dagar hos farmor och farfar. Ni kan inte ana hur skönt det är att ha..

2017-07-02 - Saknar barnen riktigt mycket
Saknar barnen riktigt mycket Förra Lördagen så kom barnens farmor och farfar ner hit för att hämta Isabelle, Melvin, Nova och Freja och ta med dom hem till dalarna några dagar som dom gör varje..

2017-06-28 - Althéra leverans
Althéra leverans Då vi har varit hos barnläkare ett par gånger senaste veckorna med Zelda så har dom nu kommit fram till att hon har kolik men att hon har en liten del av komjölksprotein allergi, så..

2017-06-24 - Midsommar och födelsedag
Midsommar och födelsedag Igår var det midsommar igen, och i år föll det på samma datum som Frejas födelsedag. Freja är ju lite av en pojkflicka så hon har varit gång de senaste veckorna vi frågat om..

2017-06-14 - Hur har de gått med ersättningen?
Hej på er! Det har gått ett tag sedan jag uppdaterade bloggen, och ni kanske undrar hur det har gått med Althéra ersättningen? Well, det började riktigt riktigt bra! Vi började ge den en Torsdag om..

2017-06-03 - kolik eller mjölkproteinallergi?
Kolik eller mjölkproteinallergi Allting började på BB med att Zelda hade blåsljud på hjärtat som inte försvann så vi fick göra ett EKG och ultraljud på hjärtat som visade ett 2mm stort hål på en..

2017-06-02 - Två försök till Newborn fotografering
Jag har under många år sett bilder på bebisar som är fotograferade i studio och så kallad Newborn fotografering och de senaste barnen vi fått så har jag funderat på att ta sånna bilder själv, eller..

2017-05-21 - En dag på landet
En dag på landet Igår åkte vi hem till kattas föräldrar och bror på förmiddagen. Kattas föräldrar är nere i deras hus i Polen så vi har tänkt att vi ska åka dit och bo där ett par veckor i sommar för..

2017-05-19 - Glass i solen
Idag har vi varit på MVC för att visa upp Zelda och ta ett blodtryck på Katta, och eftersom det är Fredag så är barnen hemma från förskolan så vi tog och drog dit hela familjen (förutom dom två stora..

2017-05-18 - Newborn fotografering & förskolans dag
Newborn fotografering 9 dagar gammal fick lilla Zelda göra debut framför mina blixtar. Hon har mer eller mindre inte gjort någonting annat än att äta och sova sedan vi kom hem från BB så jag tänkte..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 75 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

Överlevnad
Produkter och information om överlevnad. Allt från yxor till torka frukt.

Shaver.se
Hos Shaver hittar du allt som har med rakning att göra: rakhyvlar, rakblad och rakvård.

(c) 2017 Pappabloggar.se | iPhone-fodral | Mammabloggar.se