Far till dig
Jag och min fru har försökt få barn sedan sommaren 2009. Fertilitetsutredningen visade att vi kan få barn men efter att genomgått 9 ivf, 2 behandlingar med pergotime och ett missfall har vi nu fått nog med att försöka få biologiska barn. Nu ställer vi om siktet och fokuserar på adoption. Vi ställde oss i adoptionskö i juli 2013. Jag är 36 år och min fru är 32.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (3 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-03-10 - Barnvagnen på plats
Bitarna faller på plats en efter en. Det som för det mesta känts så overkligt blir mer och mer konkret. Lägenheten rustas och smyckas för vår bebis. Som tur är har vi så fina vänner som bidragit och..

2014-03-06 - Född på nytt
Så kom samtalet! Det som jag skrev om bara någon vecka innan det hände. Det var min fru som tog emot det och jag var inte hemma. Jag hörde med en gång på henne att det var något speciellt som hänt när..

2014-02-08 - Semester!
Nu bär det av! Känns nästan som vi ska på en andra smekmånad. Vi är så otroligt peppade på denna resa. Nu när vi kan se fram emot en ljusare framtid. Det verkar dock som vi blivit aningen blasé..

2014-01-31 - Vissa dagar...
Hörde en helt makalös grej på jobbet. Min kollega berättade att hennes kusin stått länge i adoptionskö och höll på att sammanställa sin ansökan när familjerätten från hennes kommun ringde. Det var en..

2014-01-29 - Att välja land.
Strax innan jul annonserade Adoptionscentrum (AC) att de skulle börja med en väntelista för hela Latinamerika. Det lät ju otroligt bra tyckte vi som kunde tänka oss att adoptera både från Bolivia,..

2013-12-28 - Utredningen klar!
Utredningen är klar och ärendet är klubbat. Vi blev godkända för adoption av ett barn eller ett syskonpar. Vilken lättnad!Nu har vi skickat in papper till de organisationer som vi stått i kö hos för..

2013-12-06 - Utredningen hos nämnden
Igår gick vårt ärende gå upp i kommun-nämnden om allt gick som det skulle. En rad okända personer kommer läsa vårt utredning och ta del av vårt liv för att sedan bestämma huruvida vi är lämpliga som..

2013-11-28 - Hur man adopterar
Jag tycker det har varit svårt att hitta bra information om adoption. Här är en lite sammanfattning av vad jag har lärt mig hittills.Hur funkar det med adoption?Tänker du/ni på adoption? Kolla upp..

2013-11-26 - Utredningen skickad till nämnden!
Nu är äntligen utredningen skickad till nämnden. Vår handläggare hade verkligen skrivit en fin utredning och det är nästan så att man inte fattar att det är en själv det handlar om. Beslut skall tas i..

2013-11-25 - Hembesöket
I morse vad det dags för hembesöket. Vår handläggare kom och vi visade runt henne i lägenheten och hon tyckte det såg bra ut. Vi satte och vid matbordet och hon började berätta om hur konferensen hade..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 69 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

(c) 2024 Pappabloggar.se | Mammabloggar.se