familjefarsan
Delar med mig av min vardag bestående av småbarn, familjeliv och arbete. Naturligtvis har jag en hel del intressen på hög, men när fan ska man hinna med dem när man knappt hinner med sig själv?!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-11-11 - Länge sen nu.....
Hej och hopp. Det var riktigt länge sen nu. Har haft fullt upp plus att vi inte haft något internet på länge. Vi är ju som bekant uppe i en flytt, om ca 3 veckor flyttar vi till vårt drömhus. Bara ett..

2012-09-24 - Jobbigt....
I dag var det som vanligt riktigt jobbigt att behöva åka i väg till Stockholm. Leon har varit krasslig hela helgen och Maja är supertrött. Minns faktiskt inte själv sist jag var så sliten som jag är..

2012-09-22 - Ultraljud=)
I dag kom jag hem runt kl 0830 efter att ha jobbat natt. Ganska sliten måste jag säga att jag har varit i dag. Men det kvittade eftersom vi var på ultraljud på förmiddagen, det är fruktansvärt coolt..

2012-09-20 - Ett pass kvar....
Jahopp, nu är det bara ett nattpass kvar på den här veckan. Det har konstigt nog gott ganska fort ändå. I morgon drar jag hemåt för att ta med Maja på ultraljud:) Nu ska vi få se om det är en gasell,..

2012-09-18 - God morgon....
Jaaha. Då har man äntligen vaknat till lite. Steg visserligen upp för ett par timmar sen men har inte kvicknat till förän nu. Var väl inte så lyckat i natt, gick hur bra som helst fram till vi nästan..

2012-09-18 - Min vy.....
Så här ser min vy ut i natt:)

2012-09-17 - Mot sherwoodsko.... eller ja, till Södertälje i..
Drar mig ner mot Södertälje för att göra rätt för mig. Första nattpasset är alltid lite tungt det. Tänker på "frugan" som ligger och myser med Leon nu. Gött om man hade zlatans plånbok nu, då hade jag..

2012-09-17 - Regn....
Nehepp. Blir nog inget gräs klippt i dag. Har regnat halva natten så det är lite för blött. Men vi får ta och vintra trädgården lite i stället. Och plocka ihop Leons pool så vi kan flytta den till..

2012-09-17 - Trött...
Jahopp..... Nu sitter vi och tittar på "i drömmarnas trädgård" och försöker vakna till innan jag och Leon ska gå ut och klippa gräset för sista gången i år. Sen i eftermiddag drar jag ner till..

2012-09-17 - Men pappa, jag vill ju inte sova sa jag ju:)
Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 69 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

Överlevnad
Produkter och information om överlevnad. Allt från yxor till torka frukt.

Shaver.se
Hos Shaver hittar du allt som har med rakning att göra: rakhyvlar, rakblad och rakvård.

(c) 2022 Pappabloggar.se | iPhone-fodral | Mammabloggar.se