Ett hus i raden
Fundersam och disträ trebarnspappa och husägare som gärna reflekterar över små saker och delar med mig av stora tankar. Och tvärt om.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-05-19 - The Flash, the Best Super Powered TV Series of..


2012-06-02 - Det heter syren
Pappa: Titta där, vilket fint lila trädTeo: Det är blommorna som är lila och ska jag berätta vad det heter. Det heter Syren. Tjoff

2012-05-22 - Det blommar
Nu blommar det. Inte bara i rabatter och i dikeskanter. Hela området där huset i mitten av raden ligger blommar. Grillar tänds, studsmattor studsas på, barn låter, skrattar och springer över till..

2012-05-19 - Så fick han den till slut
I ett och ett halvt år har Teo längtat efter en skateboard. Sedan han såg sin kusin Loke åka har han önskat sig en egen bräda. Vi har dock varit lite oroliga och tyckt att han kanske varit lite för..

2012-05-19 - Födelsedagskalas med hatt
Idag kommer släkten till huset i mitten av raden för att fira de två yngsta barnen. Både Teo och Stina har redan fyllt år men vi har det gemensamma kalaset idag. Med tanek på vädret är det också ett..

2012-05-13 - Göteborgsvarvet 2012
Igår sprang jag Göteborgsvarvet. Därifrån finns inga bilder och det är nog tur. Idag var det tre andra familjemedlemmars tur. Nelly sprang lilla varvet på 2 400 meter och Teo och Stina sprang..

2012-04-29 - Med eller utan kontroll
Teo på väg upp för trappan bärandes på en stor ryggsäck full med leksaksbilar. - Pappa, ska jag bära den med eller utan kontroll?- Gärna med kontroll. - Nej, jag bär den utan kontroll Tryggt

2012-04-29 - Det värmer
I torsdags åkte jag på konferens och kom inte hem igen förrän i går vid lunch. Det är inte så ofta som jag är bortrest men när jag är det händer det alltid saker i huset i mitten av raden. Denna gång..

2012-04-27 - Glad påsk och trevlig resa
Vi ska åka på semester. Det ska bli helt underbart att få resa iväg tillsammans med Jennies syster och familj plus hennes mamma och sambo. Men uppladdningen har inte varit problemfri.  Teo fick..

2012-04-26 - Ny arbetsställning?
Jag har en förmåga att sjunka ner i min arbetsstol och liksom sittligga och det är inte bra för ryggen. Skrivbordet går att höja så jag kan stå upp och arbeta om jag vill. Det har jag ambitionen och..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 69 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

(c) 2023 Pappabloggar.se | Mammabloggar.se