Bandypappan
Hej, Jag heter André Dahlgren Melin och är pappa till Ella 2 år och nybliven bloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som Allsvensk bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Jag är en målmedveten person som aldrig tar något eller någon för givet. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (35 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-06-20 - Tidig morgon med massor av energi
Det blev bara fyra timmars sömn i natt, men ack så pigg jag var när jag vaknade vid fyratiden på morgonen. Tror inte jag känt mig såhär utvilad på länge och ska nu verkligen ta tag i den här energin..

2017-06-16 - På resande fot igen
Det börjar verkligen märkas att sommaren är här igen. Inte för att regnet vräker ner eller att myggorna tagit över vårat avlånga land, utan för att man knappt är hemma längre. Det har verkligen blivit..

2017-06-14 - Svimma ihop av utmattning
Det har nu varit två riktigt fullspäckade dagar av roligheter, men ack va sliten man känner sig nu. Är nog inte riktigt van att hålla igång såhär mycket som vi har gjort dessa dagar. Nu låter det..

2017-06-12 - Gratis SF-kids för mina läsare


2017-06-11 - Den eviga väntan
Kaffet blev precis klart och jag har nu tagit upp hela soffan här hemma hos min mor i Katrineholm för att äntligen kunna pusta ut lite grann. Att underhålla en femåring är inte alltid det lättaste,..

2017-06-08 - Idag är det din dag!
Tro det eller ej, men jag klarade mig faktiskt till bussen helt utan problem. Eller jo, det blev lite stressat när cykeln valde att få punktering på bakdäcket.. igen! Men jag hann fram i tid trots..

2017-06-07 - Från botten och sakta upp mot toppen
Tänkte försöka att bearbeta min kvällsångest genom att skriva några rader här och förklara vad jag går igenom just nu. Ångesten har varit till och från nu i några dagar och mycket på grund utav att..

2017-04-18 - Tusen tankar
Då ligger man här i soffan under ett varmt täcke efter en lång dag. Dagen till ära har namnligan varit min födelsedag, men helt utan firande. Känns som man börjar komma upp i den där åldern när man..

2017-04-14 - Äntligen lite livskvallité
Efter en vecka fullspäckad med läkarbesök och en hel del ångest så är jag nu på plats hos min barndomsvän Jonas för lite avkoppling. Det blev lite spontant men vi tog oss en tripp till hans..

2017-04-11 - Spännande besök
Då var jag äntligen hemma efter mitt första besök med den nya läkaren. Besöket kunde ha börjat bättre då videolänken strulade de första femton minuterna. Men efter att två äldre damer försökt få igång..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 76 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

Överlevnad
Produkter och information om överlevnad. Allt från yxor till torka frukt.

Shaver.se
Hos Shaver hittar du allt som har med rakning att göra: rakhyvlar, rakblad och rakvård.

(c) 2017 Pappabloggar.se | iPhone-fodral | Mammabloggar.se