Bandypappan
Hej, Jag heter André Dahlgren Melin och är pappa till Ella 2 år och nybliven bloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som Allsvensk bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Jag är en målmedveten person som aldrig tar något eller någon för givet. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (35 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-08-14 - Mot Västerås
Som sagt tidigare så blir sommaren väldigt spontan för min del och den spenderas näst intill aldrig hemma. Så denna gång beger jag mig mot Västerås för att spendera en vecka där innan jag återgår till..

2017-08-08 - Stora Bläcktornsparken
Sovmorgon delux idag när både jag och Ella vaknade i ett ryck vid elva tiden. Var meningen att vi egentligen skulle ha åkt iväg tillsammans med syrran och hennes barn redan då, men efter en natt av..

2017-08-06 - På resande fot
Så var man på resande fot igen. Känns som man nästan aldrig är hemma längre, för så fort man kommit hem så är det dags att packa väskan igen för nästa resmål. Man hinner liksom få hemlängtan innan man..

2017-07-28 - läkande för själen
Tror nästan att jag inte riktigt fortfarande har återhämtat mig till 100 % efter konstutställningen. Det blev så otroligt mycket intryck för min hjärna att man efter varje dag kände sig lite som en..

2017-07-03 - Dagen D
Vaknade upp i morse till ljudet av regnet som vräkte ner utanför och ett dundrade från åskan som höll i sig stora delar av dagen här i Sandviken. Dagen D var ju här och det var äntligen tid för en..

2017-06-28 - Från botten till en ljusare framtid
Sol, sol, sol! Dagen har verkligen levererat otroligt mycket energi till tack vare den blåa himlen och den starkt skinande solen som värme både min själ och kropp. Så idag fick jag äntligen påfyllning..

2017-06-20 - Tidig morgon med massor av energi
Det blev bara fyra timmars sömn i natt, men ack så pigg jag var när jag vaknade vid fyratiden på morgonen. Tror inte jag känt mig såhär utvilad på länge och ska nu verkligen ta tag i den här energin..

2017-06-16 - På resande fot igen
Det börjar verkligen märkas att sommaren är här igen. Inte för att regnet vräker ner eller att myggorna tagit över vårat avlånga land, utan för att man knappt är hemma längre. Det har verkligen blivit..

2017-06-14 - Svimma ihop av utmattning
Det har nu varit två riktigt fullspäckade dagar av roligheter, men ack va sliten man känner sig nu. Är nog inte riktigt van att hålla igång såhär mycket som vi har gjort dessa dagar. Nu låter det..

2017-06-12 - Gratis SF-kids för mina läsare
Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 75 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

Överlevnad
Produkter och information om överlevnad. Allt från yxor till torka frukt.

Shaver.se
Hos Shaver hittar du allt som har med rakning att göra: rakhyvlar, rakblad och rakvård.

(c) 2017 Pappabloggar.se | iPhone-fodral | Mammabloggar.se