Att Bli Farsa
På ett humoristiskt rätt berätta om den spännande tiden att bli pappa.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (15 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-01-28 - Obligatoriska pausen
Nu är det dags att ta en kort paus med bloggandet. Jag har fått en ordentlig adrenalinkick och håller dagligen på med att babysäkra hela huset och tomten. Jag skulle vilja tacka alla er som besöker..

2017-01-27 - Att bara vänta.
I slutet av graviditeten när det inte är många veckor kvar börjar den smått irriterande väntan. Fram till denna veckan har tiden bara flugit förbi och tiden går nästan för fort. Stor anledning av att..

2017-01-25 - Gravidappen del 4
Äntligen lite bra information från gravidappen!! Nu kan det börja kännas tungt för din partner och personen kan känna sig matt. Låt din partner också vila och tänk på att ta hand om varandra. Hell..

2017-01-23 - Daddyshower
Man ska fira alla steg här i livet och fick Bella ha mamashower så var det lika bra att ha daddyshower. Dock upplägget på de båda festerna såg helt annorlunda ut. Bellas shower var en riktig..

2017-01-20 - Grymmaste coachen på förlossningen
Vi var på besök hos förlossningen för att se hur det ser ut och fungerar. Man blir verkligen glad när man träffar personalen där då man ser verkligen hur mycket dem brinner för sitt yrke. Dock efter 3..

2017-01-17 - Att bli fattig
Att bli förälder är ingen dans på rosor alltid. Innan ens vi har fått träffa vår lilla kiddo är han redan dyr i drift. Om man skulle jämföra hans garderob med min tror jag han utklassar mig med bara..

2017-01-15 - Känslan över att bli gammal.
Ja man är inte 20 längre och förändringen märker man efteråt. Nu ska man inte bara ta hand om sig själv utan även en liten kille som man även ska försöka vara en bra förebild inför. Många stadier..

2017-01-13 - Gravidappen del 3
Som vanligt när det var dags för veckobyte och appen plingar till med information om kommande vecka läser jag direkt igenom. Det var dags att packa väskan inför förlossningen. När jag kom hem efter..

2017-01-11 - Våga säga nej till en gravid
Efter ett bra tag in i i graviditeten har jag märkt att du aldrig säger nej till en gravid men ibland kan man försöka iallafall. Har du sett en gravid bli upprörd? Koka av ilska, skrika högre än en..

2017-01-09 - När hennes känslor tar över
Väldigt fascinerande scenario som har uppstått ett antal gånger när helt plötsligt Bellas känslor tar över. I förgår stod jag och lagade mat medans Bella fixade med inredningen som vanligt hemma. Helt..Antal pappabloggar

Pappabloggar listar
just nu 75 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

iPhone-skal och fodral
iPhonebutiken säljer iPhone-skal och fodral av högsta kvalitet. Snabb leverans och stort sortiment!

Överlevnad
Produkter och information om överlevnad. Allt från yxor till torka frukt.

Shaver.se
Hos Shaver hittar du allt som har med rakning att göra: rakhyvlar, rakblad och rakvård.

(c) 2017 Pappabloggar.se | iPhone-fodral | Mammabloggar.se